Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

احمد دولت آبادی مدیر مسئول انتشارات نگارتابان گفت: کاهش ده تا ۲۰ درصدی قیمت کاغذ تاثیری در کار ناشر نمی‌گذارد.

او معتقد است باید مسئله کاهش قیمت کاغذ را به صورت اساسی درست کنند و بهتر است قیمت کاغذ در همان قیمت استاندارد سال گذشته باقی بماند.

 دولت آبادی می‌گوید: در روز‌های پایانی سال گذشته و درست در زمانی که هیچ ناشری توقع نداشت ، قیمت کاغذ افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناشران با همان قیمت سال گذشته کاغذ، کتاب هایشان را منتشرمی کنند. پس از برگزاری سی و سومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم با کاهش قیمت کتاب روبه رو نخواهیم بود. حتی ممکن است به دلیل کاهش نیافتن قیمت کاغذ، قیمت کتاب هم افزایش داشته باشد. صنعت نشر هم مانند صنعت‌های دیگر کج دارمریز به کارش ادامه می‌دهد. در این میان ناشرانی هستند که روزگار خوبی ندارند.

رضا حاجی آبادی مدیر مسئول انتشارات هزاره ققنوس هم گفت: دو سال است که به انتشارات هزاره ققنوس کاغذ اختصاص ندادند. تاحدی این بی توجهی ادامه داشت که حتی در سایت اختصاصی کاغذ، درخواستمان را برای دریافت کاغذ ثبت نکردیم.

به گفته او انتشارات هزاره ققنوس استراتژی خود را تغییر داده است و کتاب‌هایی که احتمال فروش آن‌ها وجود دارد با کاغذ بازار آزاد منتشرمی کند و هزینه انتشار کتاب براساس این نوع کاغذ محاسبه می‌شود.

براساس اظهارات این ناشر، تعدادی از ناشران دیگر در صنعت نشر فعالیت نمی‌کنند و کسب و کاری دیگری را شروع کردند. پیش از این ناشران کتاب هایشان را با تیراژ هزار نسخه منتشرمی کردند الان تیرآژ کتاب به ۱۰۰ نسخه رسیده است. همین میزان کتاب هم به سختی فروخته می‌شود و انتشار کتاب به تجارت سختی تبدیل شده است.

ثبت نام ناشران را دیر اعلام کردند

بنا به گفته مدیرمسئول انتشارات هزاره ققنوس ثبت نام ناشران برای حضور در سی و سومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دیر اعلام شد. در دوره‌های قبل در دو ماه باقی مانده به پایان سال، ثبت نام ناشران آغاز می‌شد. از سوی دیگر در مراحل ثبت نام بخشنامه‌ای با عنوان «کد اقتصادی» درج کردند. ناشرانی که کتاب‌های اندکی منتشر کردند و کد اقتصادی ندارند نمی‌توانند در بخش فیزیکی نمایشگاه ثبت نام کنند. برای همین تعداد ناشران حاضر در این دوره نمایشگاه کاهش می‌یابد. تعداد اندکی از ناشران از من خواستند برایشان نمایندگی بگیرم تا کتاب هایشان را در نمایشگاه کتاب بفروشند.

 مدیرمسئول انتشارات نگارتابان هم معتقد است درصورتی که حضور ناشران در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اندک باشد بدین معنا نیست که توان حضور در نمایشگاه فیزیکی را ندارند بلکه به دلیل هزینه‌های حمل و نقل و فرصت برگزاری نمایشگاه مجازی در کنار نمایشگاه فیزیکی است که برای آن‌ها وجود دارد. هرناشری که دوست داشته باشد می‌تواند در بخش فیزیکی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت کاغذ انتشار کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درهای نمایشگاه کتاب باز شد

درهای سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به روی بازدیدکنندگان باز شد و همزمان با نمایشگاه حضوری در مصلی تهران، نمایشگاه مجازی کتاب‌ هم آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) از امروز، (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) با شعار «بخوانیم و بسازیم»  آغاز به کار کرد و این رویداد فرهنگی تا شنبه، ۲۹ اردیبهشت در دو بخش فیزیکی و مجازی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۸ شب (۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود و در بخش مجازی نیز سامانه ketab.ir و ook.icfi.ir امکان خرید برای علاقه‌مندان به کتاب را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مهیا می‌کند و در خرید به شیوه مجازی از نمایشگاه کتاب تهران می‌توان از بن‌کارت تخفیف استفاده کرد.

امسال ۲ هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب در دو بخش مجازی و حضوری حاضر هستند و همچنین حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت کردند.

نمایشگاه کتاب از بخش‌های کودک و نوجوان، ناشران عمومی، ناشران آموزشی، ناشران دانشگاهی، ناشران خارجی، ناشران دیجیتال و بخش بین‌الملل تشکیل شده است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۵ روز چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه حضور دارد.

کشور «یمن» به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب انتخاب شده است.

پارکینگ مصلی برای توقف بیش از ۱۷ هزار خودرو آمادگی دارد با این وجود، وسایل حمل و نقل عمومی، بهترین گزینه برای رفت‌وآمد به مصلی تهران هستند؛ دو ایستگاه مترو مصلای امام خمینی (ره) و ایستگاه شهید بهشتی در خطوط یک و سه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند که با توجه‌ به ترافیک سطح شهر، استفاده از مترو سریع‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وسیله برای رسیدن به نمایشگاه است. 

سه در جدید به مصلی اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه کتاب مانند سال‌های قبل با کمک ۱۰۰ نیرو و با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ به اطلاع‌رسانی در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انتشارات راه یار با ۲۱۰ عنوان در نمایشگاه کتاب حضور دارد
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • حضور چاپ و نشر بین‌الملل با ۶۰ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم